Galerie FOTO! Festivități la Divizia 2 Infanterie „Getica” Buzău

August 3 16:18 2020 by jurnaluldebuzau.ro

Zilele trecute, mai multe festivități de avansare și ceremonii de trecere în rezervă au avut loc în structurile subordonate Diviziei 2 Infanterie „Getica” Buzău.“Vineri, 31 iulie a.c., în cadrul structurilor subordonate Diviziei 2 Infanterie „Getica”, au fost organizate festivități prilejuite de avansarea în gradul următor precum și ceremonii de trecere în rezervă. Aceste momente, unice în viața fiecărui militar, nu se uită niciodată. Avansare în gradul următor reprezintă încă un pas important în cariera militară, încununarea eforturilor depuse și a rezultatelor obținute în activitatea profesională, dar și un pas spre maturitate și spre alte responsabilități pe care le aduc noile grade militare. Pentru cei care au ajuns la finalul carierei militare și au intrat în rândurile cadrelor militare în rezervă, acest moment reprezintă un prim pas spre o altă etapă din viața lor .

Astfel, la comandamentul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, în prezența comandantului marii unități, general-maior Dragoș-Dumitru Iacob, au fost avansați în gradul următor un număr de doi ofițeri și cinci subofițeri. Totodată, doamna locotenent-colonel Aaniței Theodora a fost înaintată la gradul de colonel și a trecut în rezerva Armatei.

De asemenea și plutonierul-adjutant principal Ștefan Iorgu, începând cu această dată a trecut în rândul cadrelor militare în rezervă, după ce și-a dedicat întreaga viață carierei militare. La Batalionul 3 Geniu ,,General Constantin Poenaru”, un număr de 12 maiștri militari și subofițeri au fost avansați în gradul militar următor.Comandantul unității, locotenent-colonel Marian Caloian, a înmânat cadrelor noile grade,  le-a adresat felicitări pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea profesională, subliniind importanța armei geniu între celelalte arme ale Armatei Române și le-a urat succes în continuare în cariera militară.

La sediul comandamentului Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” din Brașov, a avut loc festivitatea de avansare în gradul următor al unui număr de 8 ofițeri, 13 maiștri militari și subofițeri, precum și trecerea în rezervă a unui subofițer.

Cu această ocazie, comandantul brigăzii, le-a transmis succes în carieră și i-a felicitat pentru gradul dobândit, iar... [Citește articolul integral pe jurnaluldebuzau.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%