Furtună într-un pahar cu apă la Gloria • Opinia Buzău

Septembrie 28 08:55 2018 by opiniabuzau

O ştire publicată de un site local cu profil sportiv a pus pe jar întraga suflare a susţinătorilor echipei de fotbal aparţinând Sport Club Municipal Gloria, mai ales după ce informaţia în cauză a fost preluată, pe nemestecate, de câteva publicaţii on-line de profil.

În mare, ştirea în cauză se bazează pe o fotografie în care apar jucători de la Gloria aflaţi într-o agenţie de pariuri sportive, subiect sensibil pentru fotbalul buzoian, dat fiind că jucători ai ,,vechii Glorii” au fost acuzaţi şi sancţionaţi tocmai pentru trucarea unor meciuri cotate la case de pariuri.

,,După ce au blamat jucătorii şi antrenorii defunctei FC Gloria Buzău, suspendaţi în urma Dosarului Blaturilor, se pare că nici actualii fotbalişti pregătiţi de George Timiş nu sunt departe de faptele celor dintâi. Cititorii (…) ne-au furnizat o serie de imagini cu fotbaliştii de la Sport Club Municipal în echipament oficial, în interiorul unei agenţii de pariuri aflate în apropierea stadionului (…) Fotbaliştii de la SCM Gloria Buzău nu au învăţat nimic din greşelile trecutului. După ce că sportivii antrenaţi de George Timiş şi Vasile Tudose au jucat la pariuri, aceştia au făcut aroganţa de a păşi în incinta casei de pariuri, fix în echipamentul Macron, negru, de prezen­tare, inscripţionat cu însemnele clubului finanţat de Primăria Buzău. Totul se întâmplă la doi ani după ce o serie de jucătorii buzoieni, printre care şi Dorin Burlacu jr., actual component al SCM Gloria Buzău, au fost suspendaţi de către Federaţia Româ­nă de Fotbal pentru trucarea mai multor meciuri”, se arată în articolul respectiv.


Sursa: opiniabuzau



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%