FOTO: Circulaţia pe DN10, tot mai periculoasă. Alunecările de teren au fracturat şoseaua spre Braşov în 25 de puncte • Opinia Buzău

Aprilie 3 21:08 2018 by opiniabuzau

Probleme mari pe DN10, după ce mai multe alunecări de teren s-au reactivat în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă şi au antrenat şi porţiuni din drumul care face legătura dintre judeţul Buzău şi Braşov. Situaţia este atât de gravă încât, dacă nu vor fi luate măsuri urgente pentru refacerea zonelor afectate, două oraşe şi zece comune cu 150.000 de locuitori riscă să fie total izolate.

Potrivit unui raport înaintat Prefecturii de reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale Buzău, DN10 este afectat în 25 de puncte, în zona localităţilor Măgura, Vipereşti şi Siriu, şi sunt necesare intervenţii de urgenţă pentru stabilizarea terenului şi refacerea şoselei care, în acest moment, prezintă un risc major de producere a unor evenimente rutiere cu consecinţe deosebit de grave sau de izolare totală a 12 unităţi administrativ-teritoriale care nu dispun de acces la variante ocolitoare.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%