FOTBAL | Pregătiţi pentru prima manşă. Galerie de 50+

Iunie 22 18:36 2018 by buzau.net

„Roş-albaştrii” au plecat astăzi la Tulcea acolo unde vor pregăti confruntarea cu Pescăruşul Sarichioi de sâmbătă, partidă programată de la ora 18.00, pe stadionul din localitate, şi care contează pentru prima manşă a barajului pentru promovarea în eşalonul trei.

George Timiş şi Vasile Tudose au pentru această confruntare tot lotul valid, Gabriel Mihăescu fiind şi el recuperat într-un timp record după accidentarea suferită în partida cu Lanurile, şi acest lucru se datorează atât medicului Paraschiv Stanciu cât şi maseurului Dănuţ Boboc, care de altfel lucrează intens pentru a face ca toţi jucătorii să fie sută la sută apţi din punct de vedere medical.

Gruparea din Crâng va efectua în această după amiază, la ora oficială a jocului (18.00) un antrenament pe stadionul „Delta” din Tulcea, urmând ca mâine după prânz, să facă deplasarea la Sarichioi.

„Glorioşii” vor fi susţinuţi din tribune de cei 50 de suporteri care vor face deplasarea cu mijlocul de transport pus la dispoziţie de clubul buzoian, „lot” care va fi completat de cel puţin alte 30 de persoane care au ales varianta individuală.

Partida va fi transmisă LIVE radio pe site-ul www.arenabuzoiana.ro şi va fi comentată de jurnalistul ziarului Arena Buzoiană – Florian Neculai.


Sursa: scmgloriabuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%