Fostul viceprimar din Vadu Pașii, Nicolae Chijer, gest de solidaritate. Oferă gratuit localnicilor măști și mănuși

Martie 30 21:43 2020 by jurnaluldebuzau.ro

Este foarte important ca în vremuri de cumpănă să știi că sunt oameni printre noi pe care ne putem baza. Acest lucru ne face să depășim mai ușor încercările vieții.

Fostul viceprimar din Vadu Pașii, Nicolae Chijer, a decis să doneze tuturor locuitorilor comunei materialele atât de necesare în această perioadă.

Consilierul local Chijer a luat pe cont propriu o inițiativă grea, dar care stă sub semnul solidarității și a achiziționat materialele de protecție pe care le va oferi oamenilor din comună:

„Am decis să venim în sprijinul tuturor locuitorilor din Vadu Pașii prin punerea la dispoziție a peste 4000 de măști, perechi de mănuși și declarații pe proprie răspundere. Am luat această inițiativă după ce am văzut câtor oameni le lipsește acea banală bucată de hârtie care le permite să iasă din case în timpul pandemiei de coronavirus. Am distribuit declarațiile la magazinele din comună, iar mâine vor ajunge măștile și mănușile chirurgicale. Vă spun din suflet că fac acest lucru mânat de un singur gând: acela că sunt oameni printre noi – părinți, bunici, bătrâni singuri – care nu își permit să cumpere sau nu au posibilitatea să obțină o declarație pe propria răspundere. De asemenea, am întâlnit oameni cărora le era teamă să iasă din casă pentru că au boli autoimune și, în lipsa unei măști, viața lor ar fi în mare pericol. (…) Nu putem asista nepăsători la aceste lucruri. Împreună putem trece mai ușor peste această perioadă!”, a transmis Nicolae Chijer.

Astăzi, mii de tipizate au fost distribuite gratuit de Nicolae Chijer la magazinele din comună. Mâine va ajunge și mașina cu măști și mănuși, iar consilierul local va începe să le distribuie prin comună.


Sursa: jurnaluldebuzau.ro




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%