Foliile de protectie de la Smartprotection – Solutia ideala prin care iti poti pastra dispozitivul in siguranta

Ianuarie 12 19:51 2018 by buzau.net

Tehnologia a avansat si avanseaza in permananta, astfel ca periodic ne putem bucura de noi dispozitive care vin la pachet cu noi functii si care ne fac viata de zi cu zi mult mai usoara. Telefoanele mobile inteligente, sau smartphone-urile, cum obisnuim sa le mai spunem, reprezinta cu siguranta o inventie care a revolutionat complet lumea in care traim si fara de care cu greu ne-am imagina lumea zilelor noastre. Avand in vedere ca mobilitatea a devenit un factor din ce in ce mai important pentru omul modern, telefoanele mobile sunt astazi de nelipsit. Chiar daca tehnologiile producatoare de astfel de dispozitive au avansat considerabil si astazi ne putem bucura de telefoane mobile rezistente, cert este faptul ca este necesar sa apelam la metode de protectie suplimentare, astfel incat sa ne putem bucura de aceste dispozitive pentru vreme cat mai indelungata.

            Una dintre cele mai practice prin care se poate face acest lucru este prin intermediul aplicarii unor folii de protectie rezistente pentru telefoane, special concepute pentru a putea preveni aparitia zgarieturilor, precum si a altor aspecte similare. La ora actuala pe piata se regasesc numeroase folii de protectie, astfel ca in functie de dispozitivul utilizat, cu siguranta astazi vei avea posibilitatea de a regasi o folie de protectie special conceputa pentru dispozitivul pe care il folosesti. De ce sa alegi o folie de protectie de la Smartprotection? Iata cateva motivari in acest sens.

 

            Foliile au o transparenta foarte mare.

            Foliile clasice se pot observa cu mare usurinta atunci cand sunt prezente pe display-ul sau pe spatele dispozitivului avand in vedere ca acestea nu sunt foarte transparente. In cazul foliilor de protectie de la Smartprotection, acestea dispun de o transparenta foarte mare, astfel ca aplicarea acestora nu va schimba in niciun mod claritatea display-ului, asa cum se intampla in cazul multor folii clasice. Cu foliile de la Smartprotection, practic vei uita ca pe display ai o folie care iti protejeaza in permananta telefonul de zgarieturi sau de diverse socuri.

 

            Au proprietati de regenerare.

            Zgarieturile pot aparea din senin pe suprafata foliilor de protectie, din acest motiv este important sa protejam cat mai eficient display-ul telefonului mobil. Unul dintre secretele acestor folii de protectie este faptul ca acestea au fost concepute dintr-un material special care are proprietati de regenerare. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca toate acele zgarieturi fine care vor aparea inevitabil pe suprafata foliei de protectie, vor disparea ca prin minune, astfel ca telefonul tau va arata intotdeauna ca unul nou fara a face ceva in acest sens. 

 

            Culorile display-ului vor ramane intotdeauna cele originale.

            Multe dintre foliile existente pe piata afecteaza in mod vizibil claritatea si intensitatea culorilor unui display si acest lucru nu este unul tocmai placut. Foliile de la Smartprotection insa, au fost concepute in asa fel incat sa nu afecteze deloc culorile standard ale display-ului, astfel ca te vei putea bucura din plin de telefonul tau inteligent, fara a face vreun soi de compromis pentru a-l proteja.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%