ULTIMA ORA: A fost retinut pentru 30 de zile

Ianuarie 12 19:08 2018 by buzau.net

Un tânăr de 18 ani, din Buzău, a ajuns în arestul poliției din Brăila după ce a pătruns într-un apartament din orașul Făurei pentru a tâlhări sub amenințare o femeie de 56 de ani. Buzoianul a fost identificat de polițiștii brăileni și dat în consemn echipajelor din comunele vecine. A fost prins de polițiști pe raza comunei Rușețu.

Tânărul este acuzat că pătruns în apartamentul din Făurei situat la parter pe geamul de la baie și sub amenințare i-a cerut banii, actele și cheile unei femei de 56 de ani scrie stiridebuzau.ro

Speriată, femeia i-a dat cheile și 11.000 de lei după care buzoianul a plecat, încuindu-și victima în apartament nu înainte de a o amenința cu acte de violență dacă va striga după ajutor.

După plecarea individului, în jurul orei 19.30, femeia a ieșit pe geam și a strigat după ajutor fiind auzită de vecini care au alertat Poliția.

Oamenii legii au venit la fața locului și în urma cercetărilor au identificat agresorul în persoana unui tânăr de 18 ani din județul Buzău. Individul fost prins câteva ore mai târziu de polițiști pe raza comunei Rușețu, județul Buzău.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%