Festivalul Săptămâna Teatrului Tânăr debutează, sâmbătă, la Teatrul George Ciprian

Octombrie 10 14:52 2022 by observatorulbuzoian

Teatrul „George Ciprian” organizează în săptămâna 15-22 octombrie cea de a IX-a ediție a Festivalului Săptămâna Teatrului Tânăr. Festivalul se va desfășura la sediul teatrului de la Muzeul Județean unde spectacolele vor avea loc în fiecare zi a festivalului de la ora 19.00 iar spectacolele pentru copii vor avea loc în zilele de sâmbătă și duminică de la ora 11.00, scrie observatorulbuzoian.ro.

Selecția din acest an reunește spectacole din întreaga țară (București, Cluj-Napoca, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Brăila, Ploiești), montate de tineri regizori.

Devenit deja un reper cultural al orașului Buzău, Săptămâna Teatrului Tânăr aduce în atenția publicului spectacole pentru cei mici, dar și pentru cei mari, atât din repertoriul clasic, cât și contemporan.

Prețul unui bile teste de 50 ron / bilet întreg dar pentru pensionarii și elevi beneficiază de reduceri și astfel pot vedea producțiile teatrale pentru 30 ron / pensionari și respective 25 ron / elevi. De asemenea, spectacolele pentru copii vor costa 20 ron / copil și 30 ron / adult.

Biletele la preț redus sau întreg se pot achiziționa de la sediul Teatrului ”George Ciprian”  în timp ce pentru biletele la preț întreg achiziția se poate face și  ONLINE

https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php?month=10&year=2022

https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php.

PROGRAMUL FESTIVALULUI:

SÂMBĂTĂ, 15 octombrie ora 19.00 Chapter Two de Neil Simon Regia și muzica originală: Vlad...

Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%