FAMILIE DE PROFESORI, DISTRUSĂ DE CORONAVIRUS. Cei doi soți, cadre didactice apreciate în Rm.Sărat, au murit la nici două săptămâni distanță

Decembrie 28 14:31 2020 by buzau.net

Comunitatea de cadre didactice din Râmnicu Sărat este în stare de șoc după dispariția fulgerătoare a doi profesori, soț și soție, la un interval mai mic de două săptămâni. Este vorba despre soții Cireașă, dascăli apreciați de foștii elevi și de colegii de catedră, deopotrivă.

Primul care a trecut la cele veșnice, la jumătatea acestei luni, a fost profesorul Iuga Constantin Cireașă.  În vârstă de 68 de ani, profesorul Cireașă a fost ucis de coronavirus, el având și alte afecțiuni cronice, scrie sansanews.ro.

Zilele trecute, la nici două săptămâni distanță de momentul morții profesorului Cireașă, a decedat și soția sa, profesoara de limba română, Violeta Cireașă.  Dispariția sa a fost anunțată pe contul de facebook al Liceului Teoretic Ștefac cel Mare, acolo unde a predat ani la rând.

 ”Dragi prieteni ai Liceului Teoretic ”Ștefan cel Mare„ suntem nevoiți să aducem o nouă veste tristă! A  trecut la cele veșnice și doamna profesoară de limba română Cireașă Violeta, după o luptă aprigă cu noul virus… Pentru cei care am cunoscut-o va rămâne veșnic în amintire o doamnă deosebită, delicată și cu un farmec aparte; o doamnă profesoară mult îndrăgită atât de elevi cât și de colegi! O rugăciune din suflet și un gând pios! Dumnezeu s-o odihnească în pace printre îngeri! Rămas bun doamnă profesoară!”, este mesajul postat de foștii colegi de catedră ai profesoarei de română Violeta Cireașă.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%