Duelul titanilor. Locul 1 (Buzău) vs Locul 2 (Năvodari). Decizie contestabilă a federației

Aprilie 13 14:15 2018 by buzoieniiro

E cel mai tare meci care se va juca la Buzău de la începutul anului.

O partidă pe care microbiștii buzoieni ar face bine să nu o piardă și, totodată, cel mai important test pentru trupa strânsă de antrenorul Costică Merșoiu.

Ambele echipe sunt în mare formă, câștigând primele trei meciuri din acest an.

Buzoienii  au marcat peste 80 de puncte în ultimele două partide, iar cei din Năvodari au câștigat (ca și în tur) derby-ul cu Tomitanii Constanța.

„Va fi un meci echilibrat, se întâlnesc locul 1 cu locul 2, dar pe care eu zic că o să-l câștigăm. Dacă băieții vor fi concentrați și vor respecta ce am stabilit la pregătirea partidei vom ieși învingători. Am studiat echipa adversă, i-am urmărit meciurile pe internet. Sunt puternici, pe mine nu m-au surprins că au câștigat cu Tomitanii. Am o mică nemulțumire, din păcate am în continuare jucători indisponibili”, a spus astăzi antrenorul Costică Merșoiu.

De notat că în tur buzoienii au câștigat la Năvodari cu 26-22 într-un meci cu două reprize diametral opuse.

Prima controlată autoritar de buzoieni, a doua de gazde, cu senzația reporterului că dacă partida ar mai fi durat cinci minute Năvodariul ar fi câștigat.

De remarcat și decizia contestabilă a federației de rugby care a programat meciul de la ora 10.00, oră prea matinală pentru unii. În loc să încurajeze publicul să vină la stadion, federația caută – în mod ciudat – să-l pitească.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%