Drumul către Vulcanii Noroioși în așteptarea finanțării de la Ministerul Dezvoltării

Februarie 11 15:01 2022 by observatorulbuzoian

Unul dintre cele mai importante drumuri din punct de vedere turistic de la nivelul județului Buzău cel care leagă DN10 de Vulcanii Noroioși trebuie reabilitat de urgență  iar proiectul a fost depus spre finanțare prin programul Anghel Saligny, scrie observatorulbuzoian.ro.

Proiectul se află în evaluare însă președintele CJ Petre Emanoil Neagu este optimist și spune că drumul este o prioritate din punct de vedere turistic nu doar local ci și la nivel național. De aceea, în așteptare finanțării Consiliul Județean a demarat deja proiectarea care este pe final și va face chiar și licitație pentru execuție pentru ca odată prins la finanțare să se poată demara lucrările fără a se mai pierde timp prețios.

„Știți că s-a lansat acest nou program Anghel Saligny la nivel național, noi Consiliul Județean am depus acest proiect al drumului către Vulcanii Noroioși așa cum au făcut proiecte UAT-uri din întreaga țară. A  fost faza de evaluare, acum este o alta fază de câteva luni unde vor fi identificate proiectele eligibile care vor merge la finanțare. Noi am depus mai multe proiecte pe acest program însă acest drum este o prioritate. Avem pași făcuți înainte, am început proiectarea care este pe final, mai este de făcut licitația pentru execuție, care va fi făcută cu clauza suspensivă astfel încât, când  vom semna contractul de finanțare să ne putem apuca de lucru. Cred că vom obține finanțare pentru că pe lângă faptul că este un drum...

Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%