Valeriu Zgonea, achitat de instanță în dosarul în care era acuzat că a primit mită de la consilierul județean buzoian Dumitru Dobrică

Februarie 11 15:00 2022 by observatorulbuzoian

Fostul președinte al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea a fost achitat definitiv de instanță în dosarul în care DNA îl acuzase că ar fi primit mită din partea consilierului județean Dumitru Dobrică pentru a o sprijini pe fiica acestuia să obțină o funcție în aparatul de stat, scrie observatorulbuzoian.ro.

Liderul PSD, buzoianul Marcel Ciolacu salută decizia instanței care a admis vineri că Zgonea  nu a fost  vinovat.

„Justiția a făcut azi dreptate pentru Valeriu Zgonea! Știu că nimeni nu îi poate da înapoi timpul pierdut, sănătatea și suferința îndurate în acești cinci ani de calvar, dar mă bucur că până la urmă adevărul a ieșit la lumină! Vali Zgonea este un om bun, un social-democrat adevărat, care nu a meritat toate aceste lucruri! Astăzi a ieșit din nou soarele, Vali!”, a scris pe pagina sa de Facebook PSD Marcel Ciolacu.

Valeriu Zgonea a fost acuzat de procurorii DNA că ar fi primit foloase materiale de laconsilierul județean Dumitru Dobrică pentru a o promova pe fiica acestuia, Ionela Dobrică pe o funcție în cadrul Guvernului.

Ionela Dobrică a fost Presedinte al Centrului National de Management pentru Societatea Informationala din 2013 până în 2014, Subsecretar de stat Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala în perioada  2014-1015 iar ulterior, deputat în Parlamentul României în mandatul 2016-2020.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%