Doi tineri din Merei retinuti de politisti

Februarie 19 17:47 2018 by buzau.net

Poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Merei, au reţinut doi bărbaţi în vârstă de 20 şi 36 de ani, ambii din Merei, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de “tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi “lovirea sau alte violenţe”.

 

Cazul a fost sesizat Poliţiei în aceeaşi seară, atunci când pe fondul unor discuţii contradictorii dintre un minor în vârstă de 9 ani şi un tânăr, ambii din localitate, a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane.

 

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din localitatea Merei, între bărbatul de 20 ani şi celălalt în vârstă de 36 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, împrejurare în care aceştia s-ar fi lovit reciproc în mai multe  rânduri, s-ar fi manifestat zgomotos şi ar fi tulburat ordinea publică transmite IPJ Buzau.

 

A fost întocmit dosar penal, iar în urma activităţilor desfăşurate şi a probatoriului administrat de poliţişti, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%