DJ 203K va deveni unul dintre cele mai moderne drumuri din județ

Octombrie 14 09:04 2018 by observatorulbuzoian

Proiectul de reabilitare al drumului județean 203K între Mărăcineni și Podu Muncii au început de câteva săptămâni iar lucrările au demarat în forță pe mai multe tronsoane de drum unde constructorii au început săpături la mare adâncime pentru a consolida infrastructura drumului. Șoseaua se va reabilita cu bani proveniți din fonduri europene iar la finalul lucrărilor, preconizate să dureze doi ani, drumul va avea o cu totul altă construcție. Este vorba de lățirea suprafeței carosabile dar și se construirea de piste pentru biciclete.

„Au început lucrările pe DJ 203K Mărăcineni-Podu Muncii, drumul a intrat în reabilitare totală se umblă la infrastructură, la rigole, va fi modernizat așa cum trebuie în anul 2018. Aceste lucrări și săpături adânci erau necesare pentru că erau zone de risc unde se putea lăsa asfaltul . Acest drum se va largi va beneficia de piste pentru bicicliști și de aceea trebuie făcute cu simt de răspundere”, a declarat președintele CJ Petre Emanoil Neagu.

Totodată, președinte Consiliului județean a explicat că cel mai probabil, peste 4 ani, tot drumul județean 203K va fi unul modern în ton cu vremurile, mai lat și dotat cu piste pentru bicicliști.

„Cel mai probabil în primăvară vor începe lucrările și pe tronsonul Vadu Pașii-Robeasca al drumului județean 203K unde licitația a fost finalizată, s-a contestat iar până la primăvară se va rezolva și această contestație și vor putea demara lucrările. Totodată, în perioada care urmează vom depune un nou proiect și pentru modernizarea celeilalte porțiuni din DJ203K între Podu Muncii și Lopătari și sper ca în maxim 4 ani tot drumul să fie unul complet modernizat” a mai spus Petre Emanoil Neagu.

 


Sursa: observatorulbuzoian



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%