Dispută ÎNCHEIATĂ. Cine a câștigat

Decembrie 4 09:55 2017 by reporterbuzoian

Sentință în procesul dintre Constantin Ionescu și Trans Bus, în care consilierul municipal solicita firmei de transport mai multă transparență.

Magistrații Curții de Apel Ploiești s-au pronunțat definitiv în dosarul deschis acum mai bine de un an. Ei au decis ca societatea Transbus trebuie să pună la dispoziția consilierului Ionescu o copie a facturii, a foi de parcurs precum și capitolul din buget la care se încadrează cheltuiala făcută cu achiziționarea celor două mașini.

„Admite recursul. Casează în parte sentinţa recurată. Admite în parte acţiunea, în sensul că dispune obligarea pârâtei SC Trans bus SA să comunice reclamantului informaţiile de interes public solicitate constând în : copia facturii nr. 2458/21.10.2016; copia foilor de parcurs; precizarea capoitalului din buget în cadrul căruia se încadrează cheltuiala efectuată cu achiziţionarea celor două autobuze second- hand; copia capitolului ” Investiţii” din bugetul societăţii: respinge în rest acţiunea, ca neîntemeiată. Definitivă”, se arată în sentința magistraților prahoveni care este definitivă.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%