Restaurante » Cort evenimente Visad or

1,449 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: DN 2B, loc. Tabarasti

Telefon: +40 ***********

Descriere: Cortul de evenimente VISAD’OR este unul dintre cele mai bine cotate spatii pentru nunti din Buzau, datorita formei rotunde UNICE in Buzau, a inaltimii impresionante, a decorului si a calitatii serviciilor.
Localizat intr-o zona linistita, la nu mai mult de 6km de orasul Buzau, pe DN 2B (iesirea spre Galati), o locatie ce dispune de toate dotarile necesare organizarii impecabile oricarui tip de eveniment, cortul pentru evenimente VISAD’OR ofera oaspetilor bucuria de a petrece momente de neuitat.
Ca si cort de evenimente private de orice tip, VISAD’OR ofera libertate de miscare si mentine legatura cu mediul de afara. Practic, evenimentele organizate in aceasta locatie vor fi pline de viata, culoare, muzica, meniuri proaspete si veselie.
VISAD’OR are o capacitate de aproximativ 450 de locuri si beneficiaza de dotari de ultima generatie. Design-ul, calitatea si confortul mobilierului, a drapajelor, candelabrelor folosite, completate de frumusetea mediului natural in care este amplasat pavilionul, sunt doar o parte din intregul ce pot transforma evenimentul intr-o poveste de neuitat, dincolo de asteptari.
Cauti un partener de incredere pentru organizarea unei nunti, a unui botez sau eveniment special in viata ta sau a prietenilor? Noi iti oferim gama completa de servicii, cazare, masa cu meniuri alese si bineinteles distractie.


Tags: RESTAURANTE BUZAU, RESTAURANT GALBINASI