Deci, se poate! | Canalizare si teren de sport acoperit

Februarie 3 21:28 2019 by buzau.net

Reţeta priorităţilor în infrastructură –rețea apă potabilă și canalizare, pare ireal dar se întâmplă într-o comună din județul Buzău.

Alimentarea cu apă, canalizarea şi drumurile au fost principalele obiective ale primarului de la Movila Banului. Pas cu pas, proiect cu proiect, lucrurile încep să prindă contur, dar asta nu înseamnă că se fac toate chiar cum ai bate din palme. Realizarea retelei de canalizare si a statie de epurare in comuna Movila Banului, a început în luna noiembrie 2018.

„Unul dintre obiectivele mele a fost sa avem apă in comuna proiect finalizat încă de anul trecut. Am început anul in forță, chiar dacă vremea nu tine cu noi, aici in comuna noastră se lucrează. Aceste echipe pe care le vedeti lucrează la sistemul de canalizare. Nu a fost usor dar important este că am început să urnim lucrurile”, ne spune primarul Moise Romică

Anul trecut a fost un an bogat, fiind inaugurată școala de la Limpeziș și grădinița de la Movila Banului.

2019, a debutat în localitatea Limpeziș cu amenajarea și construirea unui teren de sport acoperit care va fi dat în folosință atât pentru elevii din localitate cat si pentru localnici.

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%