CS Luceafărul Buzău desemnată cea mai bună echipă de futsal | Premiul va fi acordat în cadrul Galei Laureaților Anului 2022

Decembrie 24 18:47 2022 by Sportul Buzoian

Adrian Petre, președintele Asociației Județene de Fotbal Buzău, a convocat Comitetul Executiv miercuri 19 decembrie 2022 pentru a discuta despre premiile acordate celor mai bune persoane implicate în fotbalul buzoian. În cadrul Adunării Generale, care vă avea loc în ianuarie, membrii comitetului vor acorda atât premii individuale cât și de echipă pentru cei mai buni jucători, antrenori, manageri, arbitri și observatori.

Cea mai bună echipă de futsal din Buzău a fost desemnată CS Luceafărul Buzău

Desigur, lista echipelor premiate vă începe cu CS Luceafărul Buzău, care a reușit într-un an plin de provocări să se bazeze pe abilitățile sale și performanțele jucătorilor săi și să se mențînă la nivelul LIGII 1 a futsalului românesc. Antrenorul Burciu Radu și managerul Iulică Trăsnea au motivat echipa să devină un exemplu pentru alte grupuri din Buzău și merită, fără îndoială, să fie recunoscuți pentru acest lucru. În plus, membrii echipei, în special jucătorii, ar trebui să primească un ajutor financiar suplimentar din partea sponsorilor și autorităților locale..

Sperăm că este doar continuarea unei cariere de succes în fotbalul buzoian pentru CS Luceafărul Buzău și noi toți le dorim cel mai bun noroc în viitoarele sezoane. Felicitări!

Premiul pentru cel mai bun jucător al  anului 2022 desemnat din fotbalul județean Buzău, a mers către  Valentin Lungoci (Manciu). Acest premiu va fi acordat în cadrul Galei Laureaților Anului 2022, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Buzău (vezi articol aici).







Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%