Valentin Lungoci (Manciu) de la Montana Pătârlagele jucătorul anului | Premiul va fi acordat in cadrul Galei Laureaților Anului 2022

Decembrie 23 16:14 2022 by Sportul Buzoian

Adrian Petre, președintele Asociației Județene de Fotbal Buzău, a convocat Comitetul Executiv miercuri 19 decembrie 2022, pentru a discuta despre premiile acordate celor mai bune persoane implicate în fotbalul buzoian.
În cadrul Adunării Generale, care va avea loc în ianuarie, membrii comitetului vor acorda premii conducătorilor, jucătorilor, arbitrilor și observatorilor care au devenit un exemplu de urmat.

Scopul principal al acestei reuniuni este de a recunoaște și de a premia performanța celor mai buni din județul Buzău. 

Desigur, Adrian Petre și Comitetul Executiv vor fi foarte încântați să aducă laolaltă cei mai dedicați oameni din fotbalul buzoian și să le exprime în mod public aprecierea pentru toată munca lor, prin acordarea acestor premiilor.

În acest material vă prezentăm jucătorul anului 2022 din fotbalul județean 

Premiul pentru cel mai bun jucător al  anului 2022 desemnat din fotbalul județean Buzău, a mers către  Valentin Lungoci (Manciu). Acest premiu va fi acordat în cadrul Galei Laureaților Anului 2022, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Buzău.

Valentin Lungoci zis ,,Manciu", s-a născut la Berca în anul 1988 și început să facă primii pași în fotbal la Amicii Berca. Pe parcursul carierei sale, lunga și plină de succese, a trecut pe la mai multe echipe, incluzând Petrolul Berca, acolo  unde a câștigat seria Ligii 4 - AJF Buzău în anul 2016. A urmat,  promovarea lui că fotbalist profesionist la FC Voluntari, CSM Rm Sărat, Gloria Buzău, Metalul Buzău și CS Făurei, echipe cu ,,ștate vechi"  în ligile 2 și 3 .În prezent, Valentin este jucătorul echipei Montana Pătârlagele, liderul din pauza competiționala în LIGA4 Buzău.

Performantele excepționale ale lui Valentin Lungoci i-au adus acest premiu, dovedind în plus  faptul că o abordare profesionista  a carierei, îl face un model excelent de urmat pentru orice tânăr pasionat de fotbal.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%