Corpul de Control din cadrul IGPR a descins la IPJ. Ce urmăresc specialiștii din Direcția Control Intern și cât rămân la Buzău

Iunie 14 12:45 2021 by sansanews.ro

Corpul de Control din cadrul Poliției Române a descins, luni, la Buzău pentru a cerceta împrejurările în care un bărbat din Buzău, cunoscut pe rețelele sociale sub numele de Activistul buzoian, a devenit, sâmbătă, ținta atacurilor unor vânzători neautorizați de păsări pe care a încercat să îi filmeze. Inspectorii din cadrul IGPR vor face o anchetă la Buzău în privința modului în care au acționat polițiștii in acest caz.

”În această dimineaţă, colegii mei din cadrul Direcţiei Control Intern al Poliţiei Române au ajuns în Buzău pentru a efectua un control în ceea ce priveşte modul de intervenţie la acel eveniment mediatizat în spaţiul public în ultima perioadă. Ceea ce este foarte important de precizat este că în urma administrării probatoriului  şi bineîneţeles a  vizualizării imaginilor, atât cele din spaţiul public, cât şi cele puse la dispoziţie anchetatorilor de către victimă, s-a luat măsura reţinerii celor trei persoane, iar astăzi vor fi prezentate unităţii de Parchet cu propuneri legale”, a declarat  purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, verificările vizează în primul rând modul în care a intervenit prima echipă de polițiști în sprijinul celui atacat. Este vorba despre un echipaj din cadrul Postului de Poliție Rurală Beceni format dintr-un agent femeie și... [Citește articolul integral pe sansanews.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%