Consiliul Județean Buzău ar putea intra în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pe transport după o consultare cu toți cei implicați

Ianuarie 28 16:04 2021 by observatorulbuzoian

Consiliul Județean Buzău ar putea intra în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară creată pentru asigurarea transportului cu autobuzele TransBus în comunele județului. Neagu a declarat însă că pentru a putea face acest lucru  trebuie să se convingă că aderarea CJ la ADI este benefică pentru toți locuitorii județului și trebuie ca și aleșii județeni să își dea acordul. Totul se va tranșa în perioada imediat următoare când Neagu și-a propus să convoace toți primarii din județ pentru a discuta posibilitatea aderării la Consiliului Județean la ADI.

„Eu sunt de acord și mi se pare firesc pentru că asta este și menirea noastră a aleșilor locali ca toți cetățenii județului Buzău să beneficieze de un transport modern în siguranță și așa mai departe. Am luat legătura cu mai mulți primari din județul Buzău. Probabil că săptămâna viitoare, mai ales că acum am intrat și din punct de vedere al pandemiei în zona verde, o să pot să mă întâlnesc cu domnul primar și cu toți primarii să facem o ședință. Sigur că o să le cer punctul de vedere și probabil după ce vom face anumite studii probabil că vom adera dar nu înainte să cer votul consilierilor și nu înainte de a mă consulta cu toți primarii să vedem cum facem acest transport. În afară de confort și siguranță trebuie să fie și un transport rentabil și apoi eu trebuie să găsesc soluții ca să poată beneficia... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%