Comedie spumoasă la Consiliul Județean | Intrarea LIBERĂ!

Decembrie 18 13:18 2017 by reporterbuzoian

Consiliul Județean Buzău continuă seria activităților dedicate sărbătorilor de iarnă. Astăzi, începând cu ora 17.00, buzoienii sunt invitați la o comedie de zile mari, scrisă şi regizată de fostul membru al grupului VOUĂ, buzoianul Radu Gabriel.

Cea de-a doua editie a proiectului„Actorii buzoieni revin acasă” face parte din campania anuală de a-i aduce acasă de sărbători pe actorii buzoieni, promovată de Consiliul Județean Buzău.

Intitulată „Comedii cu Gorobete”, piesa a fost scrisă în urma succesului înregistrat de serialul de televiziune „Ai lu’ Gorobete”.

Astfel pe scena Teatrului „G. Ciprian” vor evolua în spectacolul de duminică intitulat, „Comedii cu Gorobete”, buzoienii Radu Gabriel, Vlad Drăgulin (cel care a interpretat rolul lui Malone din serialul „Băieţi de oraş”), Ştefan Pavel (premiul pentru cel mai bun actor la VedeTeatru 2012), Gheorghe Ifrim (cel care a interpretat  rolul primarului Vasile din Las Fierbinţi), Marius Florea Vizante, Maria Radu, Alina Suărăşanu, Ana Odagiu/Aida Economu.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%