CINSTE LOR! Gestul inedit al militarilor, pentru buzoieni, de Ziua Micii Uniri

Ianuarie 24 11:21 2021 by sansanews.ro

Anularea tututror manifestărilor cu public, de Ziua Micii Uniri, în actualul context pandemic, i-a determinat pe cei care an de an erau alături de buzoieni, să găsească soluții pentru a sărbători de la distanță momentul. Așa au fost puse la punct spectacole difuzate online și alte evenimente.

Un gest inedit a venit din partea militarilor care le-au oferit buzoienilor un concert de muzică militară. Concertul a fost înregistrat în exteriorul și interiorul Centrului Cultural Alexandru Marghiloman și a fost postat pe pagina de Facebook a Diviziei 2 Infanterie Getica, cu următorul mesaj:, scrie sansanews.ro.

”Ziua de 24 ianuarie a rămas în istoria românilor ca data la care s-a înfăptuit Unirea Principatelor Române – Mica Unire, în anul 1859, la scurt timp după numirea lui Alexandru Ioan Cuza ca domn al Moldovei și Țării Românești. Muzica reprezentativă a Diviziei 2 Infanterie „Getica”, sub bagheta maiorului Dănuţ Vulpe, alături de Centrul cultural Alexandru Marghiloman din Buzău au marcat printr-un concert sărbătorirea a 162 ani de la acest eveniment important.”

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%