Cinema City, noul multiplex deschis, azi, la Buzău

Mai 27 11:49 2021 by observatorulbuzoian

Un nou cinematograf a fost deschis joi la Buzău și îi așteaptă pe pasionații de filme în cinci săli de cinema cu o capacitate de peste 800 de locuri. Noul cinematorgraf  inaugurat în urma unei investiții de 5 milioane de euro a fost inaugurat joi dimineață în prezența criticului Irina Margareta Nistor, a prefectului Silviu Iordache și a primarului Constantin Toma.

27 este o cifră simbolică pentru Cinema City România. Astfel, pe 27 mai 2021 Cinema City inaugurează în Shopping City Buzău cel de-al 27-lea multiplex, chiar în ziua redeschiderii rețelei Cinema City România, și marchează împlinirea a 125 de ani de la prima proiecție cinematografică din România.

Ce au în comun Tel Aviv, Londra, New York, București sau Buzău? Pasiunea de a viziona filme bune în cinematografe la standarde internaționale. Nivelul calității serviciilor oferite de Cinema City este mereu același oriunde în lume – tehnologie de ultimă oră în toate sălile, imagine și sunet impecabile, design modern, proiecțiile încep la timp, scaunele sunt confortabile, iar sălile de cinema sunt primitoare.

Lider de piață în România, Cinema City contribuie la relansarea pieței de cinema din România care a trecut prin momente dificile în ultimul an. Începând din momentul intrării pe piaţa din România, Cinema City şi-a luat angajamentul de a recrea şi a dezvolta infrastructura de cinema. Astfel, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%