Agentii imobiliare » PRIMA CASA

11,693 vizualizări


Adresa: Balcescu, Bl Camelia parter; Str. Salvarii, nr 41

Telefon:

Email:

Website: www.primacasabz.com

Descriere: COMPANIA PRIMA CASA BUZAU,Infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul companiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta. In plus este singura agentie imobiliara care are exclusivitate in vinderea imobilelor noi din Buzau,avand la activ 5 proiecte vandute.

Serviciile noastre includ si:

-consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)
- consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)
- consultanta imobiliara
- executarea certificatelor energetice
- relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si constructii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii) toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.


Tags: AGENTIE IMOBILIARA BUZAU


Harta: