Cine sunt păpușarii din spatele lui Georgian Calotă, alesul care protesta, ieri, cu pancarta atârnată de gât

August 11 16:36 2020 by gazetabuzoiana.ro

Ceea ce s-a dorit a fi un protest menit să atragă atenția asupra președintelui organizației județene a PNL Buzău, Cristinel Romanescu, protestul organizat de consilierul județean liberal Georgian Calotă a fost de fapt o regie proastă pusă la cale în laboratoarele PMP de la Râmnicu Sărat.

Surse demne de încredere suțin că Georgian Calotă este trecut în fapt la PMP și că deja ar fi primit și comanda de afișe electorale cu sigla PMP, formațiune din partea căreia va candida la funcția de primar a comunei Balta Albă.

Avem informații certe potrivit cărora Georgian Calotă intenționa să lase PNL fără candidat la Balta Albă și să-și depună candidatura din partea PMP în momentul în care liberalii nu ar mai fi putut face nimic. Manevra însă a eșuat în momentul în care conducerea PNL Buzău a realizat pericolul și a schimbat candidatul la Balta Albă.

Georgian Calotă, fost primar la Balta Albă, actualmente consilier județean ales pe listele PNL, nu a gândit singur scenariul de mai sus. Sunt voci credibile ca susțin cu tărie că scenariul a fost pus la cale de Calotă alături de către foștii liberali care au părăsit partidul și s-au înscris în PMP, dar care și azi îl înjură pe Romanescu și pun umărul la discreditarea acestuia în fața șefilor de la București, cu scopul de a se întoarce și a pune mâna pe conducerea PNL, partidul lui Băsescu fiind cotat cu slabe șanse la viitoarele... [Citește articolul integral pe gazetabuzoiana.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%