VIDEO Patru mașini s-au tamponat, pe E85, după ce unul dintre șoferi a frânat brusc

August 11 05:45 2020 by stiridebuzau.ro

Evenimentele rutiere se țin lanț pe drumul european E85, în județul Buzău, din cauza vitezei excesive și a indisciplinei în trafic a șoferilor și pietonilor deopotrivă. La câteva ore după accidentarea unei bătrâne care traversa șoseaua la Oreavu prin loc nepermis, patru mașini s-au tamponat, la 15 kilometri distanță.

În ciuda numeroaselor acțiuni de combatere a indisciplinei în trafic organizate de Poliție, șoferii continuă să încalce regulile de circulație pe cea mai importantă arteră rutieră care străbate județul Buzău.

În jurul orei 17.00, patru autovehicule s-au tamponat la intrare în Poșta Câlnău, pe sensul de mers către municipiul Râmnicu Sărat, din cauza nepăstrării distanței între vehicule.

Mai mulți șoferi care, spun polițiștii, circulau cu viteză mare într-o coloană au fost fost luați prin surprindere de gestul unui conducător auto din față, care a frânat brusc fără să fi avut vreun obstacol evident.

Patru autoturisme s-au ciocnit, unul dintre ele ajungând în afara șoselei. Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Traficul auto în zonă a fost perturbat timp de o oră, până când mașinile avariate au fost înlăturate de pe partea carosabilă.â

În ultimele zile, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic şi au aplicat 355 sancţiuni contravenţionale, au reţinut 72... [Citește articolul integral pe stiridebuzau.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%