Campanie de recrutări la ISU Buzău

Februarie 11 08:21 2020 by buzaumedia.ro

În urmă cu aproape 4 ani, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență lansa, la nivel național, programul „Salvator din pasiune”,  prin care se urmărește atragerea de voluntari care, după ce sunt instruiți în cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență din fiecare județ, pot participa la intervenții și misiuni cu caracter umanitar sau preventiv, dar în același timp pot acorda primul ajutor în diferite momente.

Cei interesați să participe la acest program își pot depune dosarele la sediul ISU Buzău, în perioada 10 februarie – 6 martie, de luni până vineri, între orele 9.00 și 15.00. În perioada 9-13 martie va avea loc etapa de verificare și avizare a dosarelor depuse, iar candidații selectați vor fi anunțați telefonic să se prezinte pe 14 martie, la ora 8:30, pentru semnarea contractelor cu ISU Buzău.

După cursul introductiv, viitorii voluntari vor urma un curs de prim-ajutor, care va alea loc în zilele de 28 și 29 martie, dar și 4, 5 și 11 aprilie.

Toate cursurile se vor desfăşura la clubul Detaşamentului de Pompieri Buzău, iar la finalul acestora, candidații vor deveni, oficial, voluntari în cadrul ISU, putând participa la intervenții și alte misiuni, alături de profesioniștii din cadrul inspectoratului.


Sursa: buzaumedia.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%