Caii putere dau frau liber furiei pe sosele / Ce ne facem cu inconstientii si teribilistii din traficul buzoian?

August 18 00:00 2017 by opiniabuzau

Schimbarea codului rutier, majorarea semnificativă a amenzii şi nenumăratele dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, se pare că nu au fost argumente suficiente.

În ultimii ani teribilismul şi viteza le-au dat mult de lucru poliţiştilor de la rutieră care se luptă şi acum să-i potolească pe vitezomani.

Tot mai grăbiţi, şoferii calcă pedala de acceleraţie fără să se gândească la consecinţe. La volan, o fracţiune de secundă face diferenţa dintre viaţă şi moarte. Cu toate acestea, mulţi şoferi ignoră cele mai elementare reguli de circulaţie, dar şi ale bunului simţ, dând dovadă de o crasă iresponsabilitate. Aşa se face că accidentele grave se ţin lanţ. Poliţia pare neputincioasă în faţa valului de evenimente rutiere, negăsind soluţii pentru disciplinarea şoferilor iresponsabili.

Numai în cele cinci zile ale minivacanţei de Sf. Maria, în urma activităţilor desfăşurate în trafic, poliţiştii buzoieni au aplicat 823 de sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G. nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 11 pentru consum de alcool, iar 352 pentru viteză neregulamentară. De asemenea, au reţinut 49 de permise de conducere, dintre care 14 pentru consum de alcool, 23 pentru viteză şi au retras 11 certificate de înmatriculare.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%