Buzoianul Silvian Irimia, cea mai mare medie la admiterea la Facultatea de Transporturi a Politehnicii București: „Vreau să devin inginer în Formula 1”

Septembrie 24 09:02 2019 by opiniabuzau

Personalități din diverse domenii au luat parte luni, 23 septembrie, la ­ce­remonia de deschidere a noului an universitar al Universitatea Politehnică din București (UPB). Rectorul Mihnea Costoiu l-a invitat pe buzoianul Silvian Irimia pe aceeași scenă pe care au vorbit ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Hurduc, managerul general Microsoft România, Violeta Luca, academicianul Eugen Simion, ambasadorul Israelului la București, David Saranga, președintele Consiliului Național al Rectorilor, Sorin Cîmpeanu, și preșe­dintele Senatului UPB, Ecaterina Andronescu.

Absolvent al Colegiului Hasdeu, Silvian Irimia a obținut, anul acesta, cea mai mare medie la admiterea la Facultatea de Transporturi din cadrul Politehnicii București, 9,56. Alături de el, la festivitatea de ieri, a fost invitată și conducerea Colegiului Național „B. P. Hasdeu”, în semn de mulțumire pentru unul dintre liceele care dau, an de an, Politehnicii București, cei mai mulți studenți de elită. Silvian a fost însoțit la București de directorul și de directorul adjunct ai colegiului, Ionel Banu și Laurențiu Țepeluș.


Sursa: opiniabuzau



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%