BUZĂU: Bulevardul Unirii. Cum este și cum va fi

Noiembrie 24 10:59 2021 by buzau.net

Primarul Constantin Toma a făcut public un filmuleț despre cum este acum Bulevardul Unirii și cum va arăta el după finalizarea lucrărilor de reabilitare și de modernizare. Vineri va fi prezentat și un raport final filmat despre cele trei străzi mari aflate în lucru, pe proiecte cu finanțare europeană. ”Proiectele sunt realizate de specialiști în domeniu și dispun de toate aprobările necesare de la toate forurile care se ocupă cu finanțări europene”.

Primarul Toma a postat pe contul său de facebook un filmuleț despre Bulevardul Unirii, cum este el acum și cum va arăta la finalul reabilitării, scrie campusbuzau.ro.

Nu toți buzoienii sunt corect informați despre investițiile pe fonduri europene în infrastructura orașului și mulți nu au înțeles de ce sunt impuse anumite reguli în realizarea acestor proiecte.

Tronsonul dintre Titulescu și magazinele sătești este cel mai îngust segment din strada Transilvaniei și oprirea autovehiculelor ar dăuna fluenței traficului rutier.

Joia viitoare, vor fi discutate cu Poliția Rutieră toate aspectele semnalate și vor fi stabilite noile reguli de circulație acolo unde va fi cazul.

Până vinerea viitoare va fi pregătit și postat un raport filmat despre Bulevardul Unirii, strada Transilvaniei și despre Bulevardul Industriilor, pentru ca buzoienii să-și poată da seama cum trebuie să se transforme orașul în viitor.

Proiectele pentru cele trei mari artere ale Buzăului sunt realizate de specialiști în domeniu și au aprobare de la toate forurile care se ocupă cu finanțări europene.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%