Bilete gratuite, la teatru, de Dragobete

Februarie 11 08:21 2020 by observatorulbuzoian

Teatrul George  Ciprian Buzau cu sprijinul Consiliului Judetean Buzau va invita pe 24 februarie, sa sarbatorim romaneste ziua iubirii, Dragobetele. Si anul acesta am pregatit o serie de surprize pentru indragostiti! De la bilete gratuite, certificate de casatorie, sampanie, prajituri, candy bar pana la fotografii printate pe loc cabina foto dar si multe alte surprize.

Ca in fiecare an, pe 24 februarie Teatrul George Ciprian sarbatoreste de Dragobete. Asadar, buzoienii sunt invitati din nou la teatru. Anul acesta ii asteptam cu spectacolul CINA DE ADIO, o comedie inspirata dupa un trend parizian al evolutiei prieteniilor.  De asemenea, si anul acesta oferim certificate de casatorie temporare iar cei prezenti vor avea ocazia sa se fotografieze la deja celebra Poarta lui Dragobete , special amenajata in foaier pentru acest eveniment. Sarbatoarea aduce o serie de surprize pentru indragostiti din partea Consiliului Judetean Buzau. Vom avea rezervat GRATUIT acessul la spectacol pentru cuplurile care dovedesc ca s-au casatorit sau sunt nascuti in data de 24 februarie.

OFERTA

Cu 100 ron primesti nu doar un bilet, ci 2 bilete la spectacolele CINA DE ADIO  si FAZA LUNGA. Randul A (langa scena) va fi rezervat pentru cuplurile care dovedesc ca s-au casatorit sau sunt nascuti in data de 24 februarie.

Bilete gratuite

Teatrul George Ciprian ofera si anul acesta bilete gratuite (in zona VIP) la piesa CINA DE ADIO din 24 februarie, ora 19:00, celor care s-au casatorit pe 24 februarie ori sunt nascuti la aceasta data! Mai mult decat atat, toti indragostitii care vor fi prezenti in data de 24 februarie la teatru vor primi certificate de casatorie pentru 1 zi.

Conditiile de participare sunt simple:

Daca v-ati casatorit pe 24 februarie (in orice an) ori sunteti nascut pe 24 februarie va asteptam la teatru cu certificatul de nastere/casatorie si veti primi O INVITATIE cu 2 locuri la spectacolul FAZA LUNGA  din 20 februerie, ora 19.00 dar si la spectacolul  CINA DE ADIO din 24 februarie, ora 19.00.

Inscrierile au loc pana vineri, 21 februarie, ora 12.00!

Poarta lui Dragobete   este locul special amenajat pentru dumneavoastra. Aici veti avea ocazia de a crea o amintire de neuitat. Anul acesta am pregatit si o cabina foto pentru a imortaliza cele mai frumoase clipe petrecute la teatru!

Sarbatoarea iubirii, Dragobetele, aduce si alte surprize precum sampanie, prajituri, candy bar si multe altele…


Sursa: observatorulbuzoian



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%