BENCOMP SRL caută firme din toată țara pentru COLABORARE MONTAJ profile WPC BENCOMP

Ianuarie 26 15:50 2023 by buzau.net

Foto -  Gard si poarta realizate din profile WPC Bencomp

Nu rata workshop-urile GRATUITE de montaj profile WPC produse de BENCOMP, profile ideale pentru amenajari exterioare.  

𝐃𝐚𝐭𝐚 𝐰𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩 : 𝟏𝟖 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑
𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞: 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐟𝐚𝐛𝐫𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞, 𝐢𝐧 𝐁𝐮𝐳𝐚𝐮 – 𝐀𝐥𝐞𝐞𝐚 𝐈𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐫. 𝟓

CAUTAM firme din toata tara interesate de COLABORARE pentru MONTAJ profile WPC produse de fabrica BENCOMP din Buzau - pentru montare garduri, terase, balustrade, pergole, foisoare, mobilier urban, lambriuri exterioare etc.

Asiguram training gratuit in fabrica din Buzau. Clientii BENCOMP vor fi directionati pentru montaj catre firmele care au absolvit training-ul in fabrica noastra din Buzau.

Va rugam sa ne transmiteti o prezentare scurta a societatii Dvs. care sa contina domeniul de activitate si experienta anterioara relevanta pentru scopul nostru si orice alte informatii utile la adresa de e-mail: vanzari@wpcromania.ro

Foto – terasa WPC realizata din produse WPC Bencomp

Daca sunteti interesati si vrei sa aflati mai multe despre utilizarile lemnului compozit (WPC) intrati pe site-ul nostru www.wpcromania.ro si descoperiti cat de multe se pot sa face cu acest profil durabil, ecologic si versatil.

Iti garantam ca BENCOMP SRL utilizeaza materiile prime cele mai bune care sa asigure o calitate ridicata a profilelor produse. Increderea in calitatea ridicata se reflecta in perioada de garantie de 5 ani (fata de 2 ani garantia legala), iar durata de utilizare este intre 10 si 25 de ani.

Pentru mai multe imagini cu lucrari ale clientilor nostri gasesti pe pagina noastra de Facebook. Daca iti place ce gasesti acolo, da-ne Like si Share!

Foto – terasa si scari WPC realizate din produse WPC Bencomp

Foto -  Gard si poarta realizate din profile WPC Bencomp
 
Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%