Bărbatul condamnat la închisoare cu executare pentru că a fugit din spital este un tânăr cu handicap psihic

Decembrie 16 13:39 2020 by observatorulbuzoian

Matei Strugurel, bărbatul de 36 de ani condamnat la un an de închisoare cu executare după ce a fugit dintr-un modul izolator înainte de a primi rezultatul pentru testul Covid-19, este un tânăr cu handicap psihic care, deși nu a fost ușă de biserică, nu are antecedente penale.

Matei Strugurel a fost rezident al Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională care se află în prezent în subordinea D.G.A.S.P.C. Buzău. Acesta a părăsit instituția din Râmnicu Sărat aflată atunci în subordinea directă a Consiliului Județean în anul 2005 după ce a adus în repetate rânduri diverse acuzații celor de la conducerea centrului, acuzații care nu au fost dovedite. Ulterior Matei Strugurel și-a încercat norocul și prin alte țări europene unde ar fi comis si diverse infracțiuni mărunte pentru care însă nu ar fi fost condamnat tocmai din pricina handicapului de cere suferă.

Stabilit ulterior la Grebănu Matei Strugurel nu ar sta prea mult la domiciliul pe care îl are. Potrivit primarului comunei Grebănu, Gheorghe Stanciu citat de News.ro, Strugurel umblă în majoritatea timpului prin țară de unde mai colectează amenzi care ajung pe numele său la Primăria din Grebănu.

Matei Strugurel s-a prezentat la spital în luna aprilie cu probleme respiratorii și a fost introdus într-un modul izolator amplasat în curtea Secției de Boli Infecțioase a SJU Buzău fiind suspect de Covid-19. Strugurel a... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%