AUDIO: Tânăr din Pârscov amenintat de un POLITIST I Mă dezbrac de hainele aste si ne batem

Decembrie 5 21:30 2019 by buzau.net

Un tânăr din localitatea Prâscov sustine ca a fost oprit în trafic de un agent de poliție, se pare, pe baza unor discuții mai vechi, unde polițistul a trecut la amenințări spunându-i că va fi amendat si de trei ori pe zi.

Tânărul deranjat de amenintari a inregistrat totul și a postat (fragmente) pe pagina sa de socializare. Contactat de reporterii noștri acesta se teme pentru siguranta sa și nu doreste să i se dezvaluie identitatea, dar spune ca pe inregistrarea audio se intelege clar ce s-a întâmplat sustinând ca sunt foarte multe nereguli in comportamentul agentului și că il va acționa în instanță.

Agentul uită că îmbracă haina de politist și trece la amenintari. Redăm mai jos inregistrarea audio.


Agent:Inafară de noi doi (nr. colegul său), noi suntem un grup, toti politiștii de aici. Toti suntem un grup, nu că eu vreau să il ard pe unu care e a lu` asta, nu, noi toți suntem un grup. Dacă spun într-o unire de-a noastră 96 ... (numarul mașinii) sanctiune, o să fii oprit în fiecare zi de trei ori, o sa fii sancționat sau nu neapărat.
Sofer: Si acum după aceste vorbe, nu este abuz de putere?
Politist: NU, nu.. ce e ala abuz? ... mă dezbrac de hainele astea și fac abuz de functie si ne batem da-o în p..a mea dacă chiar așa stă treaba. Dacă te duci să mă dai în judecată sau să faci o contestație ți tu dai 2-3 sute de lei la avocat, ăla ți-i ia nu ți-i mai dă inapoi.
Sofer: Depinde acum cine câștigă...
Politist: La contestatie singurul câștig al tău este să nu mai platești amenda și să nu mai fie punctele date la permis, dar nu mai câștigi nimic alceva, doar să ieși în minus cu 2-3 sute de lei care i-ai dat la avocat.

Acum rămane de văzut cine va iesi mai șifonat, dar este clar superiorii acestui polițist sigur se vor autosesiza. Un astfel de limbaj sigur nu este demn de un polițist.

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%