Anunț de ULTIMA ORĂ de la meteo. Cum se schimbă VREMEA în următoarele zile

Septembrie 9 17:33 2017 by buzau.net
 Duminică, vremea va fi predominant frumoasa şi calda. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari în primele ore ale zilei în estul ţarii, iar dupa-amiaza în zonele montane şi submontane, dar numai izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari la munte, în special pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade.
In capitala, vremea va fi deosebit de calda, cu o maxima a temperaturii de 31...32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pâna la moderat.
 
Munte
 
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari în cursul zilei, însa, mai ales dupa-amiaza izolat vor fi posibile ploi slabe, cu precadere în Carpaţii Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari pe creste. Valorile termice vor marca o creştere uşoara faţa de cele din ziua precedenta, cu precadere în masivele vestice şi sudice.
 
Mare
 
Vremea va fi în general frumoasa şi calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 27 de grade, iar temperatura apei marii va avea valori cuprinse între 21 şi 23 de grade.

2 zile
 
LUNI, valorile termice vor fi în creştere, astfel ca maximele vor trece de 25 de grade peste tot in tara, chiar si pe litoral, si vor ajunge pana la 35...36 de grade în Lunca Dunarii şi izolat în Câmpia Româna. Cerul va fi variabil spre senin iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari la munte.
 
In Buzau, temperatura va fi în creştere, astfel ca de la 13..15 grade dimineata, la amiaza se va ajunge la 34...35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.
 
MARȚI, valorile termice vor scadea faţa de luni în cea mai mare parte a ţarii, mai accentuat în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 22 şi 32 de grade, cu cele mai mari valori in sudul extrem si in sud-est. În vest, centru şi nord vor fi înnorari temporar accentuate, averse şi descarcari electrice; izolat cantitaţile de apa vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindina. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorari şi doar pe arii restrânse ploi slabe. Vântul va prezenta intensificari la munte, dar local şi la cote mai reduse şi în celelalte zone.
 
In Buzau, deşi temperatura va scadea uşor faţa de luni, la amiaza tot va trece putin de 30 de grade, 30...31 de grade maxima. Cerul va fi variabil, cu înnorari trecatoare, mai ales la începutul zilei, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari temporare peste zi.



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%