A fost emis mesaj RO-ALERT I Ai primit mesajul?

Aprilie 27 21:32 2021 by buzau.net

Dată publicare: 27-04-2021 20:53 Dată actualizare: 27-04-2021 21:04 Autor: Dragoș Barboșanu

Pompierii din Buzău intervin, marţi seară, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la un centru de colectare a PET-urilor, cu risc de extindere la alte imobile, scrie stirileprotv.ro.

La faţa locului a ajuns, marţi seară, şi prefectul judeţului Buzău, Silviu Iordache, relatează News.ro. 

"Arde un depozit de materiale reciclabile a unui reciclator. Au intervenit autospeciale de la ISU, de la URBIS, de la Mizil şi Rm.Sărat. Nu sunt vicime. Materialul care arde e plastic şi hârtie. Nu sunt riscuri ca incendiul să se mani extindă", a declarat prefectul.

Întrebat dacă fumul negru ar putea genera o poluare în municipiul Buzău, Iordache a declarat: "Fumul nu se duce către municipiu. Se duce spre zona de sud a judeţului, probabil către Spătaru. A fost emis mesaj RO-ALERT. Era o linie de gaz care trecea pe câmp, dar a fost asigurată şi nu e risc de explozie".

Sursa care a generat incendiul urmează a fi stabilită de anchetatori, a mai precizat prefectul de Buzău. Focul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi şi există risc de extindere la alte imibile. Intervenţia pomierilor este îngreunată de vântul care suflă cu putere.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%