(Video) A fost inaugurat iluminatul festiv în Piața Dacia • Opinia Buzău

Decembrie 1 18:24 2017 by opiniabuzau

Peste o mie de buzoieni s-au aflat, joi după-amiază, în Piața Dacia, pentru a participa la aprinderea iluminatului festiv și la inaugurarea Târgului de Crăciun.

La ora 17,00, după intonarea imnului de stat de către corul Lira, primarul Constantin Toma a susținut o alocuțiune în care a vorbit despre importanța unirii și despre necesitatea comuniunii dintre buzoieni pentru dezvoltarea orașului. A urmat momentul cel mai așteptat de buzoieni, aprinderea iluminatului festiv, care i-a avut drept protagoniști pe câțiva copii aleși de primar pentru a apăsa butonul de alimentare a instalațiilor nocturne.

Tot joi seara s-a deschis și patinoarul mobil, care va rămâne în funcțiune până pe 1 februarie 2018, accesul pe gheață fiind gratuit, iar tariful de închiriere a patinelor de 10 lei.


Distracția va continua în fiecare zi, până la Crăciun, buzoienii având posibilitatea de a-și face cumpărăturile de sărbători de la târgul de Crăciun inaugurat tot în această seară.

La concertul inaugural de astă-seară au urcat pe scenă Drăgăicuțele din Berca, Fanfara Diviziei 2 Infanterie „Getica”, Corul Lira, Mariana Morcan și Taraful (Cluj), Ilie Caraș (Cernăuți), Traian și Dan Popescu (Muntenia),  Lazar Novak (Banatul Sârbesc), Ansamblul Ștefan Vodă (Republica Moldova) și Randi.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%