„S-a panicat și a apăsat accelerația. Erau copii plângând pe acolo” | Iată motivul cumplitului accident de azi

Decembrie 13 15:03 2017 by reporterbuzoian

Un accident de circulație care putea avea consecințe extrem de grave s-a produs astăzi la intrarea în curtea Școlii Nr.1 din municipiul Buzău. Nouă persoane au ajuns la spital după ce mașina directoarei instituției a intrat în plin în grupul de oameni.

Accidentul de azi a stârnit un val de reacții la adresa directoarei în vârstă de 43 de ani. Sute de comentarii au fost postate pe Facebook la articolele construite pe acest subiect, internauții reproșându-i femeii neatenția care putea duce la o adevărată tragedie, cu atât mai mult cu cât aceasta se afla în preajma școlii.

În pofida tuturor criticilor, trebuie menționat faptul că accidentul a avut loc pe fondul unei stări de panică accentuată. Unul dintre martorii oculari a declarat, pentru „Reporter Buzoian”, că anterior producerii accidentului, Toyota directoarei ar fi lovit tamponat ușor o mașină parcată pe partea dreapta a drumului. Femeia ar fi intrat în panică și, în momentul în care ar fi vrut să parcheze în curtea școlii, pentru a se înțelege amiabil cu celălalt șofer, ar fi încurcat pedala de frână cu cea de accelerație:



Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%