„Pot altfel“, concurs antidrog lansat în şcolile buzoiene • Opinia Buzău

Februarie 21 22:00 2018 by opiniabuzau

• CPECA Buzău cu acordă diplome tuturor elevilor participanţi pentru mesajele pe care le vor prezenta în cadrul secţiunilor competiţiei

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Buzău a dat miercuri, 21 februarie, startul celei de-a XV–a ediţii  a Concursului Naţional „Mesajul Meu Antidrog”, având  tema „Pot altfel”.

Se continuă, astfel, o tradiţie instituită de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Buzău „Mesajul Meu Antidrog” de a coopta elevii talentaţi din unităţile de învăţământ gimnazial şi liceal într-o competiţie care promovează  proiectele de succes de prevenire a consumului de droguri în rândul populaţiei şcolare Este o competiţie anuală şi se desfăşoară, încă de la înfiinţarea ANA. Anul acesta, elevii au ca termen de realizare a lucrărilor sfârşitul lunii aprilie. Claudia Isacof, specialist în cadrul CPECA Buzău spune că regulamentul de desfăşurare a competiţiei a fost înmânat cadrelor didactice din unităţile de învăţământ din Râmnicu Sărat şi din unele unităţi de învăţământ din Buzău, urmând ca informarea să continue pe măsură ce vor ajunge şi în alte şcoli buzoiene. Cei interesaţi pot intra însă pe siteul instituţiei pentru a se documenta cu privire la desfăşurarea competiţiei. Cei mai mulţi elevi ştiu însă de această competiţie, având în vedere că se află la a XV-a ediţie. Pentru cei ce nu au aflat încă de această competiţie, reamintim că ea cuprinde secţiunile: eseu literar, arte vizuale (grafică, desen şi fotografie), film scurt metraj, spot, sport (la nivel judeţean), iar criteriile de evaluare a lucrărilor urmăresc încadrarea în cerinţe (tematică şi dimensiuni), promovarea mesajelor pozitive, originalitatea mesajului şi a subiectului ales, acurateţea stilului, claritatea limbajului.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%