(FOTO&VIDEO) Ultimele date de la protestul taximetriștilor. Rămânem sau nu fără stații?

Noiembrie 2 17:07 2022 by sansanews.ro

Proiectul care propune desființarea tuturor locurilor de așteptare pentru taxiuri de pe Bulevardul Unirii și strada Transilvaniei a pus pe jar taximetriștii din Buzău. Zeci de taximetriști s-au strâns astăzi pe Bulevardul Unirii să-și strige nemulțumirile, la un protest anunțat pe rețelele de socializare, scrie sansanews.ro.

Taxiurile au blocat bulevardul, lăsând o singură bandă pentru circulație celorlalte mașini, pentru câteva ore, iar în jurul ei, zeci de taximetre au fost parcate în semn de protest. Șoferii au mers la primărie pentru a discuta problema legată de desființarea stațiilor, sperând că vor rezolva ceva.

Apariția sistemului de transport alternativ, de tip Bolt sau Uber, creează și mai multe probleme taximetriștilor, iar modificarea 7 a Anexei nr. 4 – Locurile de așteptare a clienților utilizate de autovehiculele care desfășoară activitatea de transport persoane în regim de taxi, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău nr. 72/2008 privind reglementarea activității de transport public în regim de taxi sau închiriere, precum și de dispecerat taxi în municipiul Buzău, îi va face pe taximetriști mult mai puțini vizibili.

O altă problemă ridicată de protestatari a fost că odată cu desființarea unui număr de șase dintre cele mai...

Citește articolul integral pe sansanews.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%