(FOTO) INEDIT! Povestea gemenilor elevi de la școala militară din BOBOC

Noiembrie 2 09:46 2021 by jurnaluldebuzau.ro

Doi frați, elevi ai școlii militare de la Boboc, impresionează prin povestea lor de ambiție și determinare. Oficialii unității de învățământ au ales să îi promoveze pe cei doi, multipli campioni naționali și europeni în arte marțiale mixte, ca repere în carieră pentru mulți tineri.

“Fiecare elev al școlii noastre are o poveste care merită a fi expusă și făcută cunoscută. Deși diferite, absolut toate au în comun un element esențial și anume DETERMINAREA care i-a însoțit pe fiecare în alegerea carierei militare, o trăsătură de caracter specifică fiecărui militar.Astăzi vă prezentăm doi elevi, frați gemeni și frați de arme, Mihăilă Adrian Eric și Mihăilă George Eduard. Originari din Buzău, au demonstrat calități sportive încă de la o vârstă fragedă, iar cu ajutorul antrenorului Burhală Ion au început să practice arte marțiale mixte de la vârsta de 10 ani. Rezultatele remarcabile s-au concretizat în locuri fruntașe la campionate naționale și europene: Campionatul Național de Sambo – Juniori; Campionatul European de MMA, 16-18 ani; Campionatul European de Submission, Seniori – 18+; Campionatul Național de Knockdown, Seniori -18+; Campionatul Național de Grappling, Seniori -18+;Campionatul Național de Full-KEMPO, Seniori – 18+

Adrian a iubit de mic sportul. „Încă de la primul antrenament de arte marțiale am fost încântat și fascinat de atmosfera din sală. Eu și fratele meu suntem foarte mândri că încercăm să acaparăm o zonă cât mai vastă a artelor marțiale, încercând să ne perfecționăm pe cât mai multe stiluri de luptă posibile: judo, jiu-jitsu, sambo, grappling, lupte greco-romane, KEMPO, MMA, kickbox si aikido. Odată cu trecerea timpului am avansat în grad, ajungând la centura neagră 1 dan la Kempo, sportul oferindu-mi un timp de reacție mai mic decât al persoanelor normale în situații imprevizibile, disciplină, control, posibilitatea de a mă apăra sau a apăra pe cineva la nevoie. De asemenea, persoanele apropiate mă susțin și mă încurajează să continui să evoluez, în special familia mea.În decursul anilor am obținut rezultate naționale și europene la campionatele de Kempo la diferite probe: Semi-KEMPO, Full-KEMPO, Knockdown, MMA, Submission, Grappling, dar și rezultate naționale la... [Citește articolul integral pe jurnaluldebuzau.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%