”Cumpără o pungă și fă un copil fericit”, campanie umanitară a elevilor Liceului de Arte Margareta Sterian - Agora Buzău

Decembrie 18 09:09 2021 by agorabuzau.ro

În preajma sărbătorilor, cu toții vrem să aducem puțină bucurie acolo unde aceasta își găsește mai greu locul. Și nu e chiar așa de greu să aducem, printr-un gest simplu, zâmbete în familii mai puțin norocoase.

Pe 18 și 19 decembrie, sâmbătă și duminică, elevii Liceului de Arte Margareta Sterian, împreună cu Asociația Spirit Civic și Patriotism, vor să aducă magia sărbătorilor și puțină bucurie într-o familie cu șapte copii, cu vârste cuprinse între 1 și 14 ani. Tocmai de aceea au pus la cale acțiunea intitulată ”Punga cu bucurii” care constă în scoaterea la licitație a unor pungi care conțin cadouri pictate cu suflet și culoare de elevii Liceului de Arte. Prețul de pornire al licitației este de 15 lei pentru o punguță, însă puteți să puneți la bătaie generozitatea specifică acestei perioade și să oferiți mai mult, scrie agorabuzau.ro.

Acțiunea se va desfășura între orele 13 și 18, în Parcul Crâng, la Căsuța lui Moș Crăciun, spațiu pus la dispoziție de autoritățile locale.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%