Orășelul Copiilor își deschide porțile! Va ajunge și Moș Crăciun! Când și cu ce surprize sunt așteptați prichindeii

Decembrie 18 09:08 2021 by sansanews.ro

A început numărătoarea inversă până la Crăciun, așa că pregătirile în oraș sunt pe ultima sută de metri pentru ca municipiul să întâmpine cum se cuvine sărbătoarea Nașterii Domnului. După ce a fost instalat iluminatul festiv iar Târgul de Crăciun din Piața Dacia a fost deschis de ceva vreme, Orășelul Copiilor își deschide porțile.

După un an de pauză, în care Orășelul nu a putut fi amenajat în Parcul Crâng, așa cum era tradiția, anul acesta lucrurile se schimbă. Centrul parcului va fi plin din nou de comedii și trenulețe, gata să-i primească pe cei mai mici buzoieni. Anul acesta, municipalitatea a decis ca Orășelul Copiilor să fie în așa fel amenajat încât să fie dedicat în special celor mai mici buzoieni. Pentru asta, au fost amplasate mai multe tipuri de ansambluri pentru distracția prichindeilor, cum ar fi carusel cu mașinuțe, tiribombă cu umbreluțe sau pista cu „mașinuțele bușitoare”. Toate acestea îi așteaptă pe cei mici începând de sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 12:00.

Surprizele nu se opresc aici. De luni, chiar Moș Crăciun va ajunge în Orășel. Timp de 3 zile, de la ora 17:00, la ora 19:00, moșul cel darnic va sta de vorbă cu toții copiii și le va asculta dorințele, dar nu doar atât. Le va împărți și daruri dulci.

Și cât timp cei mici se distrează în carusel sau în brațele lui Moș Crăciun, părinții și bunicii pot vizita căsuțele producătorilor... [Citește articolul integral pe sansanews.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%