„Buzău Iubește Teatrul” revine după doi ani de pauză pe scena Teatrului „George Ciprian”

Iunie 8 15:24 2022 by observatorulbuzoian

Teatrul „George Ciprian” revine în această săptămână după doi ani de pauză cu cea de XVII-a ediție a Festivalului „Buzău Iubește Teatrul.”, scrie observatorulbuzoian.ro.

După doi ani in care atât teatrul, cultura, cât și întreaga societate au avut de suferit, Festivalul BUZĂU / IUBEȘTE / TEATRU își redeschide porțile pentru iubitorii de teatru buzoieni, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău. Ediția acestui an va avea loc în perioada 11-18 iunie 2022, și enumeră titluri de montări de referință din spațiul românesc, activități și spectacole în aer liber, dar și o expoziție de costume elisabetane în foaierul teatrului.

„E o stare de emoție și de bucurie în același timp după pandemie, cetatea, cu ghilimelele de rigoare, își reia viața cotidiană. Tocmai de aceea  invit pe toți e buzoienii să fie alături de actori și de teatru. Este un festival de tradiție, suntem la a XVII-a ediție. Vor fi câteva zile de cultură, de frumos. Mă bucur tare mult și felicit și pe directorul acestui festival care a reușit să aducă pe scena teatrului actori recunoscuți la nivel național și practic ceea ce se întâmplă la Buzău din punct de vedere al activității teatrale mi-aș dori să se întâmple în fiecare județ”, a spus Petre Emanoil Neagu președintele CJ Buzău.

BUZĂU / IUBEȘTE / TEATRU și-a reinventat imaginea și a fost redenumit astfel în anul 2017. Așadar, celebrăm împreună cea de-a patra ediție în formula actuală, păstrând iubirea drept...

Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%