Doamnei care dăruiește aripi și vise împlinite

Iunie 8 07:27 2022 by buzaulinreportaje.ro

Și-așa ar fi drept să și încep, cu o virgulă care lasă deschisă o fereastră prin care trec precum gândurile mii de vise, amintiri, putere și izbândă, aventuri, copilăria toată prinsă în doi ani de grădiniță, scrie buzaulinreportaje.ro.

Desigur, nu eu sunt cea care-și ia la revedere! de la colegii de grupă, de la doamna cea mereu faină și neobosită, mai ales creativă și darnică, deținătoarea celor mai alese puteri care fac ca aripile să crească mereu azi. E vremea examenelor pe de o parte, dar mai ales a serbărilor școlare și a trecerii de la copilăria cea fără griji de la grădiniță la școala aducătoare a științei sub ochii avizi, introspectivi ai copilului. Ioana a adunat în inimioara ei de absolvent de grădi dorința de a cânta pentru prima dată altfel, iar bagheta succesului a fost ținută de doamna, doamna educatoare Ioana Flavia Duță de la Grădinița cu Program Prelungit numărul 3, Grupa Floricelelor.

Sunt multe feluri de a-i mulțumi unui dascăl special pentru ceea ce face pentru copii!

Dar sunt și multe feluri de a-i spune altui dascăl cât de inutil a fost în viața micuțului, câtă frică, neștiință sau informații false a sădit în sufletul omului aflat la început de drum, însă zic că acest al doilea dascăl se va pierde pe drum și nu se va cocoța în vreun scaun de inspector, director, Doamne ferește! Dacă miniștrii din Educație ar putea defini ce putere are statul cu capul pe masa de lucru de la grădi și cu mâinile la spate – pedeapsă – sau amenințarea că doamna aduce polițistul în clasa cu țânci de nici patru ani dacă ei nu...

Citește articolul integral pe buzaulinreportaje.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%