Evenimente » Concert live: ALTAR + lansare carte top t

Data eveniment: Vineri, 21 Aprilie 2017 - Ora: 20:00

Oras: Buzau

Locatia: Cafeneaua Artistilor Buzau - Casa celor 7 Arte

Facebook Event: Link


Descriere eveniment:

7:30 - Open doors
8:00 - Lansare carte "top t Buzau - festivalul rezistentei rock" in prezenta lui Nelu Stratone si Florin Silviu Ursulescu
9:00 - concert deschidere, trupa buzoiana OUTSIDERS
10:00 - concert ALTAR

ALTAR
Infiintata in anul 1991 la Cluj-Napoca, formatia ALTAR s-a impus inca de la primele aparitii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din Romania. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol din istoria muzicii rock romanesti, editand doua EP-uri si cinci albume, concertand cu succes in toata tara, fiind nominalizata si desemnata in repetate randuri de catre public si presa de specialitate drept cea mai buna trupa rock romaneasca.
Dupa 26 de ani de prezenta in prima linie a rock-ului romanesc, ALTAR ramane una dintre cele mai apreciate, populare si spectaculoase trupe live din tara, fiecare concert al formatiei fiind o experienta unica pentru orice public.
Pentru concertele din 2017, ALTAR pune in scena “Rapsodia Romaneasca”, un show rock modern, cu insertii electro si etno-folclorice, proiectii video dinamice, un adevarat spectacol audio-vizual de calibru international ce nu trebuie ratat!

Pret bilet: 25 lei
Informatii si rezervari:0723429264


Harta

Loading ...