City Report » Șanțuri pe carosabil


Șanțuri pe carosabil

În această seară de 09.09.2023, în jurul orei 21.30, am avut neplăcuta surpriză de a da cu mașina proprietate personală printr-un șanț cu urme de piatră de la intersecția străzilor Alexandru Marghiloman cu strada Tăbăcari...Ce este de făcut pe mai departe, tot orașul este plin de tranșee?? De aproximativ 2 săptămâni este o adevărată aventură sa circuli cu mașina pe strada Ostrovului, zici că a început războiul și ne-am pregătit săpând capcane...Și totuși, înțeleg foarte bine nevoia de schimbare, de dezvoltare a orașului, dar chestiile acestea , șanțurile despre care v-am vorbit, nu sunt normale! O zi, două, da...dar săptămâni, este de-a dreptul penibil și o bătaie de joc la adresa noastră, a conducătorilor auto, a pietonilor! Încă ceva...cel mai rău îmi pare că am un cauciuc tăiat în urma acestei experiențe, un cauciuc cumpărat luni seara(toate 4), instalate miercuri, un drum de Constanța vineri și sâmbătă, SURPRIZA !!! Deci, am făcut pana, mâine dimineață o sa merg să-mi cumpăr un alt cauciuc și sper să nu mai pățesc vreo bucurie prin craterele Buzăului nostru drag!!!Aștept un răspuns obiectiv, nu doar promisiuni...
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.
  • Drumuri
  • 9 Sep, 2023
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Cainii

Bună seară stimabililor ,chiar nu mai putem dormi cu geamul închis noaptea.Inteleg ca de 2 ani încercați sa faceți ceva pentru noi locuitorii Str.Baladei dar sunt convins că sunt și alți contribuabili deranjați. Refuz sa cred ca nu putem găsi o portiță legală sa ridicam aceste 2 exemplare.Care ce să vezi ne fac unora nopțile un chin.Cunosc faptul ca cei de la Urbis sunt urmăriți filmați, etc ,dar noi locatarii a câtorva blocuri suntem exasperați. Așa că vă propun sa negocieri cu acea Asociate săi ridice dumnealor, pentru ca nu dorm dumnealor în casă la 29 de grade și la ora 1 sau 2 sau 3 după serviciu sau înainte de serviciu aleargă ei după pisici,lătrând bineînțeles. P.S. Sunt iubitor de animale dar ținute în mediul controlat. M-aș bucura ca cei ce va pun bețe în roate sa facă ceva. Ori dacă nu asta nu înseamnă că Dvs Primăria trebuie sa ridicați din umeri de 2 ani.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Rampa de gonoi

Camere de luat vederi la rampa de gunoi in Dorobanti,in spatele la blocul B13!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

FOCAR DE INFECȚIE

În cartierul Mihai Viteazu, str. Șantierului, zona adiacentă SC BETA SA (fosta Poartă 1) este plină de gunoaie, cadavre de animale, vegetație crescută în mod necontrolat până la 2 m înălțime, guri de canalizare neasigurate ce prezintă un adevărat pericol pentru viața cetățenilor, Pe lângă vegetația care s-a extins în mod considerabil au fost aruncate la voia întîmplării deșeuri menajere, materiale de construcții. Zona respectivă include singurul drum de acces al locuitorilor cartierului Mihai Viteazu spre centrul orașului, prin pasajul ce aparține Gării Buzău. Solicităm măsuri urgente de eliminare a focarului de infecție.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Dispecerat

Domule primar, nu considerați utilă înființarea unui dispecerat care să "dea sesizările spre rezolvare"? Activitatea asta vă ocupă timpul în care ați putea verifica rezolvarea efectivă a sesizărilor. Repartizarea sesizărilor este total inutilă fără asigurarea rezolvării problemelor. Vă mulțumesc, Hai Buzău ....
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Igienizare spatiu verde

Va rog incercati sa trimiteti o echipa Urbis pentru curatare spatiu verde aferent strada Viitorului, Bloc 32A, intrarea din spatele blocului pe partea stanga.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.