City Report » Rampa de gonoi


Rampa de gonoi

Camere de luat vederi la rampa de gunoi in Dorobanti,in spatele la blocul B13!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.
  • Salubritate
  • 22 Aug, 2023
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

FOCAR DE INFECȚIE

În cartierul Mihai Viteazu, str. Șantierului, zona adiacentă SC BETA SA (fosta Poartă 1) este plină de gunoaie, cadavre de animale, vegetație crescută în mod necontrolat până la 2 m înălțime, guri de canalizare neasigurate ce prezintă un adevărat pericol pentru viața cetățenilor, Pe lângă vegetația care s-a extins în mod considerabil au fost aruncate la voia întîmplării deșeuri menajere, materiale de construcții. Zona respectivă include singurul drum de acces al locuitorilor cartierului Mihai Viteazu spre centrul orașului, prin pasajul ce aparține Gării Buzău. Solicităm măsuri urgente de eliminare a focarului de infecție.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Dispecerat

Domule primar, nu considerați utilă înființarea unui dispecerat care să "dea sesizările spre rezolvare"? Activitatea asta vă ocupă timpul în care ați putea verifica rezolvarea efectivă a sesizărilor. Repartizarea sesizărilor este total inutilă fără asigurarea rezolvării problemelor. Vă mulțumesc, Hai Buzău ....
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Igienizare spatiu verde

Va rog incercati sa trimiteti o echipa Urbis pentru curatare spatiu verde aferent strada Viitorului, Bloc 32A, intrarea din spatele blocului pe partea stanga.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

FOCAR DE INFECTIE

În carterul Mihai Viteazu, str. Șantierului, zona adiacentă SC BETA SA (fosta Poartă 1) este plină de gunoaie, cadavre de animale, vegetație crescută în mod necontrolat până la 2 m înălțime. Pe lângă vegetația care s-a extins în mod considerabil pe zeci de metri pătrați au fost aruncate la voia întâmplării deșeuri menajere, materiale de construcții. Zona respectivă care include și singurul drum de acces al locuitorilor cartierului Mihai Viteazu spre pasajul Gării Buzău și implicit spre centru orașului este un adevărat FOCAR DE INFECȚIE. SE IMPUN MĂSURI ÎN REGIM DE URGENȚĂ.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Parcare neregulamentara

La intersectia dintre str. Oltetului si str Piata teatrului fix pe colt , pe zona hasurata dar si pe trecerea de pietoni sunt parcate aproape zilnic masinile magazinului din apropiere - Lim Impex. (cu nr. inmatriculare LIM ).Acestea pun in pericol siguranta participantilor la trafic deoarece pietonii nu pot vedea masinile si nici soferii nu pot vedea pietonii. Va rog faceti ceva pana nu se intampla un accident.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.