City Report » FOCAR DE INFECTIE


FOCAR DE INFECTIE

În carterul Mihai Viteazu, str. Șantierului, zona adiacentă SC BETA SA (fosta Poartă 1) este plină de gunoaie, cadavre de animale, vegetație crescută în mod necontrolat până la 2 m înălțime. Pe lângă vegetația care s-a extins în mod considerabil pe zeci de metri pătrați au fost aruncate la voia întâmplării deșeuri menajere, materiale de construcții. Zona respectivă care include și singurul drum de acces al locuitorilor cartierului Mihai Viteazu spre pasajul Gării Buzău și implicit spre centru orașului este un adevărat FOCAR DE INFECȚIE. SE IMPUN MĂSURI ÎN REGIM DE URGENȚĂ.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.
  • Altele
  • 29 Jul, 2023
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Parcare neregulamentara

La intersectia dintre str. Oltetului si str Piata teatrului fix pe colt , pe zona hasurata dar si pe trecerea de pietoni sunt parcate aproape zilnic masinile magazinului din apropiere - Lim Impex. (cu nr. inmatriculare LIM ).Acestea pun in pericol siguranta participantilor la trafic deoarece pietonii nu pot vedea masinile si nici soferii nu pot vedea pietonii. Va rog faceti ceva pana nu se intampla un accident.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Spațiul de la intrarea din Dorobanti în Parcul Marghiloman

De ce nu este curățat acolo este iarba mare, mizerie și miroase foarte urat.Pe acolo trec zilnic copii bătrâni.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Biciclete

Bună ziua! De ce durează atât de mult distribuirea bicicletelor achiziționate de primărie prin oraș? Imediat trece vremea favorabila pedalatului. MultumIM!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Biciclete

Buna ziua! Când o sa ne putem plimba cu bicicletele achiziționate de primarie, de ce durează atât de mult distribuirea lor prin oraș? Imediat trece vremea favorabila pentru pedalat. Mulțumesc!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Aleea Trandafirilor

Noile banci montate in viitoarea zona de promenada (acolo unde a fost Aleea Trandafirilor) sunt pe partea, unde, toată ziua, este soare! Nu se puteau pune banci si pe partea cealaltă, unde, macar in prima parte a zilei este umbră de la blocuri...? Cine poate zăbovi pe o bancă, in soare, la peste 30 de grade? Mulțumesc!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.